Våre

Tjenester

Psykiatrisk Rådgivning

Vi vet hvor tungt det kan være å mestre livet når en har psykiatriske utfordringer i tillegg til en avhengighet av rusmidler, alkohol, mat eller spilleavhengighet.
Psykiske utfordringer og symptomer som angst og depresjoner er vanlig å oppleve når man sliter med avhengighet.

Mange rusavhengige har en lang historie med psykologiske utfordringer som det er viktig å behandle og å ta hensyn til.

Hvorfor velge psykiatrisk rådgivning på nett

Din helse blir tatt på alvor hos oss. Vi arbeider tverrfaglig, slik at vi hele tiden er sikker på at vi ivaretar deg og din helse på best mulig måte.
Psykiatrisk rådgivning på nett gir deg rask og profesjonell behandling. Du slipper å havne på en venteliste, noe som ofte er svært viktig når du trenger rask hjelp.
Terskelen for å få hjelp er også langt lavere når du velger psykiatrisk rådgivning på nett.

Vi kan hjelpe

Under en nøye kartlegging av din totale livssituasjon vil vårt behandlingsteam kunne lære mer om dine individuelle utfordringer, slik at vi kan ta hensyn til disse før vi gjør en vurdering av hvilke tiltak vi mener kan hjelpe deg.
Behandling for avhengighet henger tett sammen med psykologi, og vi har lang erfaring med å kombinere behandling for avhengighetsproblemer og psykiatrisk hjelp.

Vi vil være sikre på at vi kan hjelpe deg innen kort tid, slik at vi kan skreddersy et behandlingsprogram som er tilpasset din psykiske helse, familiesituasjon, og dine jobbforpliktelser.

Rask hjelp når du trenger det

Vi har erfart over mange år at hjelpen ikke alltid er lett tilgjengelig for mange som bor i Norge eller i utlandet.

Kanskje du bor på et sted med få eller ingen muligheter for hjelp og støtte, eller at de psykiatriske tjenestene og rusbehandlingstilbudet der du bor ikke gir gode nok resultater.
Vi tilbyr psykolog online og med dette gjør vi hjelpen lett tilgjengelig for deg. En samtale med våre psykologer og avhengighetspesialister foregår kryptert og sikkert via vårt nettbaserte videokonferansesystem Psychcon.

Trenger du umiddelbar hjelp?

Book en samtale med en av våre behandlere nå!

Vårt team er her for å hjelpe deg!

Hva våre referanser sier

Espen

Etter flere år i psykiatrien, med innleggelser og poliklinisk behandling, ble jeg anbefalt en av behandlerne i Sincero Helse av en venn. Allerede etter første time gav han meg tryggheten og motivasjon jeg trengte for å kunne gå inn å jobbe med meg selv og mitt liv på en sann og ærlig måte. Jeg følte… «Espen»

Martin Røren

Jeg har gjennom en årrekke fått gleden av å ha en av behandlerne i Sincero Helse som personlig veileder, og for meg den livsendrende effekten og pågående følelsesmessige/mentale/åndelige transformasjon dette har resultert i, kan ikke beskrives med ord. Det har vært en ubeskrivelig reise, og mitt liv er fundamentalt bedre på alle måter i dag.… «Martin Røren»

Dag Holm

Jag har kännt och arbetat med behandling chef i Sincero Helse Ove Andre Remme i några år. Själv är jag legitimerad psykolog och har ofta slagits av hur liten insikt den traditionella psykologin har om avhängighet som sjukdom. Det är först på senare år då jag börjat sätta mig in i neuropsykologin som det blir… «Dag Holm»

Janne

Jeg er utrolig takknemlig for den hjelpen jeg fikk fra en av Sincero Helse sine behandlere. Fra dag en ble jeg møtt med respekt, omsorg og varme, samtidig som jeg ble utfordret på de problemområder jeg helst ikke ville gå inn i. I Online gruppe terapi og i online individualsamtaler fikk jeg sakte tro på… «Janne»

Aud

Sist sommer trengte jeg og min familie plutselig rask hjelp pga vår sønn slet psykisk. Jeg kontaktet Sincero helse og opplevde å bli møtt på en trygg og god måte. Jeg kjente fra første stund at jeg ble tatt på alvor og at prosessen ble satt i gang raskt. Vår sønn fikk hjelp ila av… «Aud»

Plan B

Vi har erfart Ove Remme som kursholder med tema avhengighet.Deltakerne på kurset var fagfolk med sosialfaglig bakgrunn som barnevernspedagoger, sosionomer, psykologer og terapeuter. For oss var kurset både nyttig og lærerikt, og tilbakemeldingene er at Ove klarte å gi oss en passe mengde av både teori og praktiske eksempler. Han har en åpen og ærlig… «Plan B»

Våre samarbeids partnere

PsychCon logo
SuperEgo logo