Våre

Tjenester

Økonomisk Rådgivning

Økonomiske utfordringer

Bekymrer du deg for gjeld og en økonomisk vanskelig situasjon?
 Eller kanskje noen du kjenner sliter med økonomiske utfordringer?
 Vi vet det ikke er noe enkelt å stå i slike utfordringer! Noen ganger er det slik at en helst bare har lyst til å legge regningene under bordet og glemme alt sammen. Økonomiske utfordringer kan komme av flere årsaker og noen ganger bidrar disse til å skape helsemessige utfordringer for deg. Det er også slik at disse utfordringene kan være årsak av f.eks shoppingavhengighet.

Vi kan hjelpe deg med de problemene

Vi har flotte samarbeidspartnere som er topp finansrådgivere og som kan hjelpe deg med refinansiering i noen tilfeller.  De gir deg økonomisk rådgivning og bistand i gjeldssaker og økonomiske utfordrende situasjoner.Personer med lang erfaring som både rådgivere og analytikere for både store selskaper og privat personer.

Våre partnere kan analysere din økonomiske situasjon og gi deg gode økonomiske råd om hvilken forsikringer du bør velge, bistå deg med å søke om ulike gode lån hos forskjellige banker og få bankene til å jobbe sammen med deg, for å legge en god strategisk plan, som kanskje kan være løsningen på dine finansielle utfordringer.
Hvis det finnes en løsning så finner våre rådgivere den.

Hva kan vårt fagteam hjelpe deg med?

Ofte så ser vi at en årsak til økonomiske problemer handler om helsemessige utfordringer. Det kan være tap av en nær og kjær eller at en lider av depresjon og bruker penger som en ikke har for å skape en form av lykkefølelse innom seg. Uansett hvordan du kom i en økonomisk krise så er vi her for å hjelpe deg ut av den situasjon som skaper dine utfordringer. Vårt fagteam har mange års erfaring med behandling av de fleste livskriser og avhengighetsproblematikk. Hos oss blir du tatt på alvor!

Trenger du umiddelbar hjelp?

Book en samtale med en av våre behandlere nå!

Vårt team er her for å hjelpe deg!

Hva våre referanser sier

Janne

Jeg er utrolig takknemlig for den hjelpen jeg fikk fra en av Sincero Helse sine behandlere. Fra dag en ble jeg møtt med respekt, omsorg og varme, samtidig som jeg ble utfordret på de problemområder jeg helst ikke ville gå inn i. I Online gruppe terapi og i online individualsamtaler fikk jeg sakte tro på… «Janne»

Våre samarbeids partnere

PsychCon logo
SuperEgo logo