Våre

Tjenester

Kurs i avhengighet

Vi i Sincero Helse har stor tro på at kunnskap om avhengighet kan utstyre dere med de rette verktøy og kunnskap for å kunne behandle og imøtekomme problematikken rundt avhengighet på en medmenneskelig og profesjonell måte.
Våre kurs i avhengighet retter seg mot bedrifter, organisasjoner, private og offentlige virksomheter, i tillegg til andre pårørende som har behov for en økt forståelse og kunnskap om avhengighet.
Medavhengighet kan føre til sterke emosjonelle reaksjoner, som depresjon, skam, selvhat, frykt for å bli forlatt, eller angst. For de pårørende, enten det er snakk om venner, familie, eller arbeidskollegaer, kan det å skulle imøtekomme en slik utfordrende situasjon være vanskelig.
Vårt mål er å bidra til at du får den nødvendige kunnskapen og forståelsen for å takle problematikken rundt avhengighet på en god måte.
Det er viktig at pårørendes følelser blir tatt på alvor, og at du som venn, familiemedlem, eller arbeidskollega, blir sett og hørt.

Hva du vil lære på et kurs i avhengighet

Ved hjelp av våre kurs i avhengighetsproblematikk vil dere kunne takle situasjonen som en pårørende på en god måte, og du vil være i bedre stand til å ta vare på deg selv i familien eller på arbeidsplassen.

Våre kurs er tilgjengelig for alle som søker etter svar og kunnskap om hvordan man best mulig kan håndtere en vanskelig livssituasjon.

Du vil blant annet lære:

  1. Signalene du bør være oppmerksom på
  2. Symptomene på avhengighet
  3. Hva forteller forskning i dag om avhengighet
  4. Kriterier for å kunne stille diagnose
  5. Det progressive sykdomsbildet
  6. Den primære lidelse
  7. Definisjon av medavhengighet (pårørende)
  8. Hvordan forholde seg til en som lider av avhengighet
  9. Hvordan ta bedre vare på seg selv
  10. Få riktig hjelp for den avhengige og deg selv

Vi ønsker å kunne dele vår kunnskap om avhengighet og familieproblematikk, slik at dere igjen skal kunne ta i bruk denne kunnskapen og forståelsen i møte med klienter, arbeidskollegaer, venner, og bekjente.

Våre kursholdere

Våre kursholdere har flere års erfaring med å holde kurs til private og offentlige bedrifter, samt kommuner og organisasjoner. Våre kursholdere er alle spesialiserte innen rus og avhengighet, samt pårørendeproblematikk, i tillegg til behandling av avhengighet, sorg, tap, og trauma.

Flere av våre kursholdere har også egen erfaring med rusmisbruk, trauma, og pårørendeproblematikk.
Derfor vil vi være i stand til å møte enhver kursdeltaker med forståelse og empati.

Trenger du umiddelbar hjelp?

Book en samtale med en av våre behandlere nå!

Vårt team er her for å hjelpe deg!

Hva våre referanser sier

Aud

Sist sommer trengte jeg og min familie plutselig rask hjelp pga vår sønn slet psykisk. Jeg kontaktet Sincero helse og opplevde å bli møtt på en trygg og god måte. Jeg kjente fra første stund at jeg ble tatt på alvor og at prosessen ble satt i gang raskt. Vår sønn fikk hjelp ila av… «Aud»

Espen

Etter flere år i psykiatrien, med innleggelser og poliklinisk behandling, ble jeg anbefalt en av behandlerne i Sincero Helse av en venn. Allerede etter første time gav han meg tryggheten og motivasjon jeg trengte for å kunne gå inn å jobbe med meg selv og mitt liv på en sann og ærlig måte. Jeg følte… «Espen»

Dag Holm

Jag har kännt och arbetat med behandling chef i Sincero Helse Ove Andre Remme i några år. Själv är jag legitimerad psykolog och har ofta slagits av hur liten insikt den traditionella psykologin har om avhängighet som sjukdom. Det är först på senare år då jag börjat sätta mig in i neuropsykologin som det blir… «Dag Holm»

Janne

Jeg er utrolig takknemlig for den hjelpen jeg fikk fra en av Sincero Helse sine behandlere. Fra dag en ble jeg møtt med respekt, omsorg og varme, samtidig som jeg ble utfordret på de problemområder jeg helst ikke ville gå inn i. I Online gruppe terapi og i online individualsamtaler fikk jeg sakte tro på… «Janne»

Martin Røren

Jeg har gjennom en årrekke fått gleden av å ha en av behandlerne i Sincero Helse som personlig veileder, og for meg den livsendrende effekten og pågående følelsesmessige/mentale/åndelige transformasjon dette har resultert i, kan ikke beskrives med ord. Det har vært en ubeskrivelig reise, og mitt liv er fundamentalt bedre på alle måter i dag.… «Martin Røren»

Plan B

Vi har erfart Ove Remme som kursholder med tema avhengighet.Deltakerne på kurset var fagfolk med sosialfaglig bakgrunn som barnevernspedagoger, sosionomer, psykologer og terapeuter. For oss var kurset både nyttig og lærerikt, og tilbakemeldingene er at Ove klarte å gi oss en passe mengde av både teori og praktiske eksempler. Han har en åpen og ærlig… «Plan B»

Våre samarbeids partnere

PsychCon logo
SuperEgo logo