Våre

Tjenester

Juridisk Bistand

Advokat på nett – Enklere blir det ikke.

Avhengighetsproblemer gir både fysiske og psykiske konsekvenser for deg som misbruker, for å ikke snakke om de emosjonelle konsekvensene misbruket har. Samtidig vet vi også at rusmisbruk gir store konsekvenser for familien til rusmisbrukeren og ikke minst økonomisk og sist men ikke minst juridiske! Når det er sagt så er avhengighet klassifisert som en lidelse. Med dette menes en sykdom som en ikke kan få kontroll over uten profesjonell hjelp. Er det da riktig at samfunnet straffer den som lider under sykdommen avhengighet uten å gi misbrukeren mulighet til behandling? Vi tror ikke det!!

Vi kan hjelpe – advokathjelp på nett

Vi mener at en hver person som lider av en hver form for avhengighet bør få en oppriktig sjanse når en er villig til å gjøre en endring i livet å bli fri fra det symptomet som skaper konsekvensene. Dette uansett om det er sexmisbruk, spillavhengighet, alkoholmisbruk eller rusmisbruk. Derfor vil vi støtte og hjelpe våre klienter og deres familier til en mulighet for å få en ny sjanse i rettsystemet. Selv om du må til soning eller i fengsel, eller er akkurat kommet ut av fengsel, så vet vi akkurat hva du kan gjøre og hvordan du skal gjøre ting for å kunne få mulighet til å holde deg rusfri og utvikle deg som menneske. Vi har tidligere innsatte som sammen med advokater er eksperter på strafferett og straffegjennomføring og vi gir deg juridisk hjelp. Vi vet hvordan en skal mestre disse stressende situasjonene for å hjelpe deg og hele din familie.

Om du trenger har noen spørsmål kan du sende melding eller chatte med en av våre servicemedarbeidere i chatten nede i ditt høyre hjørne.

Trenger du umiddelbar hjelp?

Book en samtale med en av våre behandlere nå!

Vårt team er her for å hjelpe deg!

Hva våre referanser sier

Janne

Jeg er utrolig takknemlig for den hjelpen jeg fikk fra en av Sincero Helse sine behandlere. Fra dag en ble jeg møtt med respekt, omsorg og varme, samtidig som jeg ble utfordret på de problemområder jeg helst ikke ville gå inn i. I Online gruppe terapi og i online individualsamtaler fikk jeg sakte tro på… «Janne»

Våre samarbeids partnere

PsychCon logo
SuperEgo logo